Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Προς παραλαβή από το Δήμο Νότου το Σχολικό Βραγκανιωτίκων

Συνάντηση εργασίας με  τους Δημάρχους Κέρκυρας για το Σχολικό Κέντρο Βραγκανιώτικων  πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου με ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα,  όπως ενημερώνει η  Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά, αναφέρει ότι:  Στη  συνάντηση έλαβαν μέρος η  Δήμαρχος  Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Λέσσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Πέτρος Αγγελόπουλος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών και Επίβλεψης Έργων της  Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του κεντρικού δήμου  Θωμάς Μπατσούλης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα ανάμεσα στους συμμετέχοντες φορείς . Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών και Επίβλεψης Έργων παράθεσε αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για το έργο. Μετά την παρουσίαση της εξέλιξης του έργου και τη συζήτηση που ακολούθησε αποφασίστηκε η στενή συνεργασία των φορέων με σκοπό την διεκπεραίωση όλων των απαραιτήτων ενεργειών που απαιτούνται ώστε να προχωρήσει η οριστική παραλαβή από τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας και σε επόμενο στάδιο το έργο να παραδοθεί, σύντομα, στη μαθητική κοινότητα.

Το Σχολικό Κέντρο Βραγκανιωτικων θα αποτελέσει μια σύγχρονη σχολική μονάδα που θα συμπληρώσει θετικά προσπάθεια αναβάθμισης της παρεχόμενης εκπαίδευσης προς την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας. Θα αποτελέσει ένα σημαντικό πόλο γνώσης με σκοπό η εκπαίδευση να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!