Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τα κυκλοφοριακά μέτρα την 25η Μαρτίου (χάρτης)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 και από ώρες 07.00 έως 14:00, στην Πόλης της Κέρκυρας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τo Σάββατο  25  Μαρτίου 2023, στην Πόλης της Κέρκυρας θα λάβουν χώρα οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

(i) Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων από ώρα 07:00΄ έως 14:00΄ ώρα της 25-03-2023 στα ακόλουθα σημεία:

(α) στην οδό Ακαδημίας (από το ύψος της Ιονίου Ακαδημίας έως και την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου)

(β) στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου

(γ) στην οδό Βίκτωρος Δούσμανη (από την συμβολή της με την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου έως την έξοδο του υπαίθριου χώρου στάθμευσης-πάρκινγκ) και

(δ) στις οδούς Δόνζελοτ και Κωνσταντίνου Ζαβιτσιάνου (στο τμήμα μεταξύ Προσαλένδου και Αλυπίου, έμπροσθεν παλαιών δικαστηρίων»)

(ii) Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από ώρα 10:00 έως και 14:00 τις 25-03-2023 στις οδούς Σταματίου Δεσύλλα (από την συμβολή με την Γ. Θεοτόκη έως την Ριζοσπαστών Βουλευτών), Ασπιώτη, Ακαδημίας, Αγωνιστών Πολυτεχνείου, Βίκτωρος Δούσμανη, Λεωφόρου Δημοκρατίας (από το ύψος της Κολώνας Ντούγκλα έως και την συμβολή της με την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου – Ν.Α.Ο.Κ.), Γεωργίου Θεοτόκη (ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταματίου Δεσύλλα), Ριζοσπαστών Βουλευτών (εξαιρουμένου του τμήματος μεταξύ των οδών Ιακώβου Πολυλά και Βραΐλα Αρμένη) και Βραΐλα Αρμένη (από την Ντίνου Θεοτόκη έως την Λ. Δημοκρατίας). 

Η παρούσα ισχύει από 07.00 ώρα του Σαββάτου  25 Μαρτίου 2023 μέχρι 14.00΄ ώρα της ιδίας ημέρας. Να γίνει δημοσίευσή της στον ημερήσιο τύπο. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας.

 

                                                                           

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!