Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: “Το Νησί των Σκύλων” την Παρακευή στο Μουσείο Καποδίστριας (trailer)

Το βραβευμένο animation για “μεγάλους” του Γουές Άντερσον, είναι μια ιστορία φιλίας και ανοχής στη διαφορετικότητα, ένα σχόλιο πάνω στην περιθωριοποίηση, τον αυταρχισμό και …. τα κατοικίδιά μας.   
Τους χαρακτήρες ζωντανεύουν με τις φωνές τους οι: Μπιλ Μάρεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Φ. Μάρεϊ Εϊμπραμ, Τίλντα Σουίντον, Μπομπ Μπάλαμπαν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Εντουαρντ Νόρτον, Μπράιαν Κράνστον, Λίεβ Σράιμπερ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Γιόκο Ονο και Γκρέτα Γκέργουιγκ

Υπόθεση:  Ο δήμαρχος της πόλης Μεγκασίτι της Ιαπωνίας εξορίζει όλα τα σκυλιά της πόλης σε ένα νησί-χωματερή διαδίδοντας ότι πάσχουν από την επικίνδυνη για τον άνθρωπο γρίπη των σκύλων. Ένας ανιψιός του δημάρχου, ο 12χρονος Ατάρι, φτάνει στο νησί και με τη βοήθεια 5 σκύλων, που συναντά εκεί, αναζητά τον αγαπημένο του σκύλο, τον Σποτς. 

Οι πληροφορίες

Παρασκευή 22 Ιουλίου

“Το Νησί των Σκύλων”
Isle of Dogs

2018 | Διάρκεια 101λ | Animation | K-13
Αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους
Ώρα: 21:30
Είσοδος: 6€

(Δυνατότητα προσέλευσης στον Κήπο/Καφέ Μουσείου από: 20:30)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!