Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το οικόπεδο που προτείνει ο Λέσσης για δημιουργία ΣΜΑ στο Νότο

Ένα οικόπεδο 9,1 στρεμμάτων και που βρίσκεται στον περιφερειακό προς το Γυμνάσιο Λευκίμμη, προτείνει ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσσης για δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Αυτό συζητείται στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, υπό το την δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Σύμφωνα με την εισήγηση του δημάρχου, απαιτούνται εκ του οικοπέδου μόνο τρία στρέμματα για τη δημιουργία του ΣΜΑ, ως εκ τούτου, το εργοτάξιο μπετόν (Μαρκεζίνη) που υπάρχει σε τμήμα του ίδιου ιδιωτικού οικοπέδου, δεν καθιστά την πρόταση μη υλοποιήσιμη.

Για αιφνιδιασμό έκανε λόγο από την πλευρά του, ο κ. Γκούσης επικεφαλής της ΔΗ.ΜΟ.ΣΥΝ, καθώς οι δημοτικοί σύμβουλοι με την πρόταση δημιουργίας ΣΜΑ, έλαβαν την εισήγηση λίγες μόνο ώρες πριν τη συνεδρίαση του σώματος, με σκοπό να μην προλάβουν να αντιδράσουν.

Η τύχη της πρότασης θα εξαρτηθεί από την αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νότου.

 

*φωτο αρχειου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!