Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το ΠΕΔΥ επισκέφθηκε ο υποψήφιος της ΝΔ Α. Σπύρου

Ο υποψήφιος βουλευτής της Κέρκυρας της Ν.Δ. Άγγελος Σπύρου επισκέφτηκε το ΠΕΔΥ μονάδα υγείας Κέρκυρας συνοδευόμενος από τον διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής Χρήστο Σκούρτη. Στη συνέχεια, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Αφού ενημερώθηκε από την Διευθύντρια της μονάδας υγείας Μαυροπούλου Κορίνα, δήλωσε τα εξής:
Στη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας υπάρχουν και επείγοντα περιστατικά που δε χρειάζονται νοσηλείας οι μονάδες υγείας είναι εύκολο να μετατραπούν άμεσα σε κέντρα 24 εφημερίας αστικού τύπου με σκοπό την αποσυμφόρηση του νοσοκομειου , που να στελεχώνονται από μονιμους γιατρούς πρώτης γραμμής όπως αναισθησιολόγοι παθολόγοι παιδίατροι γενική γιατροί ορθοπεδικοί ο Ωρλ και  πνευμονολόγοι,καθώς και με ιατρούς δεύτερης γραμμής που να καλύπτουν εφημερίες ετοιμότητας. Ιδιώτες ιατροί επίσης να συμβαλουν  κάνοντας το οκτάωρο τους και να αμοιβονται ως γενική εφημερία το γνωστό .(locum) Είναι επιτακτική ανάγκη εμείς οι γιατροί το νοσηλευτικό προσωπικό και θεσμική φορείς να πρωτοστατήσουμε για την θωράκιση της υγείας των κατοίκων της Κέρκυρας και να πείσουμε την πολιτεία να επιδείξει άμεσα την ανάλογη ευαισθησία δεν έχουμε άλλα περιθώρια
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!