Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Το πρόγραμμα της Λιτανείας του Ποταμού

Το πρόγραμμα της Λιτανείας στον Ποταμό της Ιερής και Θαυματουργής εικόνας της Θεομήτορος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 7:00 το απόγευμα προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκταρίου και η οποία καθιερώθηκε το έτος 1677 σε ανάμνηση της απαλλαγής του νησιού από τη μεγάλη ανομβρία που το μάστιζε το χρόνο εκείνο.

Η Λιτανεία τελείται υπό την αιγίδα της Δημοτικής Αρχής.

Η πομπή της Λιτανείας θα ξεκινήσει την παραπάνω ώρα από το χώρο που βρίσκεται έξω από το προάστιο Ποταμός (Συνοικισμός Μπαστούνι – Ράνκιου) όπου θα φτάσει στην επιστροφή της από το Τεμπλόνι, η Ιερή συνοδεία που μεταφέρει τη ΣΕΠΤΗ Εικόνα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!