Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το σήμα της νίκης από τη νοσηλεύτρια με τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο

Κερκυρα: Ευδιάθετη και με βελτιωμένη υγεία, όπως αναφέρει, χαίρεται και ευχαριστεί όλους όσοι επέδειξαν ενδιαφέρον γαι την υγεία της. Η Στέλλα φωτογραφίζεται με τους συναδέλφους της, δηλώνει καλύτερα και ακολουθεί πίστα τη θεραπευτική αγωγη.

Η πρόεδρος του σωματείου εργαζομενων του Νοσοκομείου Ντίνα ΙΩΑΝΝΟΥ έγραψε:

Δίπλα στη δική μας Στέλλα είμαστε και φυσικά της δίνουμε θετική ενέργεια και την αγάπη από όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου !!!! Ευχαριστεί το Σωματείο των εργαζομένων ,τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και τα μέλη της , όλους τους ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ του Νοσοκομείου . Μας τονίζει ότι είναι πολύ καλύτερα !! Περιμένει να ολοκληρώσει την θεραπεία που της έχουν χορηγήσει οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου μας ώστε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια της !!! Ευχαριστεί και όλους όσοι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για αυτήν !!!


Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και δυνατή να γυρίσει πίσω στα παιδιά της . Και φυσικά είμαστε δίπλα της !!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!