Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Τροχαίο με έγκυο γυναίκα – Καταγγελία για καθυστέρηση ασθενοφόρου (video)

Νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας που αφορά στην καθυστέρηση ασθενοφόρου να παραλάβει έγκυο, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα συνέβη έξω από την αστυνομία, επί της Ιουλίας Ανδρεάδη, το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:30, όταν η έγκυος οδηγός της δίκυκλης μηχανής προσκρούστηκε με ιχ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα. Από το ατύχημα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Ωστόσο, ο αυτόπτης μάρτυρας Δημήτρης Πουλημένος που διατηρεί επιχείρηση στο σημείο που έγινε το ατύχημα, ειδοποίησε το ΕΛΚΑΒ στις 15:29. Δέκα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου  στο kerkyrasimera.gr  το ΕΚΑΒ επικοινώνησε μαζί του και του είπαν αν υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί άνθρωπος να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο όχημα. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Παρουσία της αστυνομίας, έγινε η συνομιλία. Τελικώς, σύμφωνα με τον κ. Πουλημένο, το ασθενοφόρο έφτασε στις 15:59, δηλαδή μισή ώρα αργότερα από την πρώτη κλήση.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, η πρώτη κλήση που δέχθηκε ήταν στις 15:29, ώρα τροχαίου ατυχήματος που δίνει και η αστυνομία. Ωστόσο, οι πληροφορίες από το ΕΚΑΒ λένε πως το ασθενοφόρο έφτασε στα 12 λεπτά και όχι στην μισή ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, η έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, είναι καλά στην υγεία της και εκείνη και το έμβρυο.

Να σημειωθεί, πως το καταγεγραμμένο οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει, ο κ. Πουλημένος το έδωσε στην Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί τα όσα δηλώνει ο μάρτυρας.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!