Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τροχαίο με τραυματισμό γυναίκας στην Αλεξάνδρας (vid)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε προ ολίγου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με γυναίκα οδηγό να τραυματίζεται ελαφρά και να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα που κατέβαινε τον δρόμο από τον “Ορφέα”, παρασύρθηκε από νεαρό οδηγό που ερχόταν εκείνη την στιγμή από το Σαρόκο. Λόγω ενδεχόμενης αυξημένης ταχύτητας, ο νεαρός δεν μπόρεσε να επαναφέρει το τιμόνι με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο ίδιος δεν φέρει κάποιον τραυματισμό.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους για τον απεγκλωβισμό του ενός ατόμου από καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!