Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Τεμπλόνι – Έφτασε κοντά σε σπίτια

Υπό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο (15:10) η φωτιά στον Ακροκέφαλο Τεμπολονίου που εκδηλώθηκε νωρίτερα. Οι φλόγες στο πέρασμα του έκαναν περίπου 6 στρέμματα έκτασης με ελαιόδεντρα ενώ έφτασε πολύ κοντά σε σπίτια. Ωστόσο, άμεσα επιχείρησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ οι ρίψεις από pzl και το Agusta bell που έφτασε και σήμερα στην κέρκυρα λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς, ήταν καταλυτικές με αποτέλεσμα να πειρορίοσυν και τελικώς να σβήσουν τη φωτιά. 

 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Παράκτιος καθαρισμός στον Χαλικούνα από την ομάδα All For Blue – Αφαίρεσαν 10 σακιά σκουπίδια

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται μεγάλη προσοχή ενώ σε αυξημένη ετοιμότητα παραμένουν συνολικά οι δυνάμεις του νησιού λόγω του υψηλού ινφύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Στον Ακροκέφαλο Τεμπλονίου συνεχίζουν να επιχειρούν οι επίγειες δυνάμεις.

 

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος 

Άμεσα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Γουβιά Κέρκυρας. Επιχειρούν 21 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 7 οχήματα ενώ επιχείρησαν 1 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!