Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Gala από τους “Γιατρούς του Κόσμου”

Αυτά τα Χριστούγεννα ας μοιράσουμε αγάπη και βοήθεια. Με το πνεύμα των ημερών ως σύμμαχο μας, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος διοργανώνουν φιλανθρωπικό Gala δείπνο με Χριστουγεννιάτικη διάθεση, με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες του Νομού Κερκύρας έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε την τοπική κοινωνία.

“Τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων μας έχουν αποδείξει πως η ζωή μας μπορεί να αλλάξει πραγματικά απο την μία στιγμή στην άλλη και ότι δεν πρέπει να γυρνάμε την πλάτη όταν έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε την βοήθειά μας, γιατί μπορεί αύριο να την χρειαστούμε εμείς!” Το μότο των Γιατρών του Κόσμου “όπου υπάρχουν άνθρωποι” αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία της προσφοράς, της συλλογικότητας και της ανιδιοτελούς αγάπης. Για αυτό τον λόγο, στις 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:00μ.μ. θα χαρούμε να σας δούμε στο ξενοδοχείο Angsana, σε μία πανέμορφη βραδιά πασπαλισμένη με αγάπη, ομόνοια και χαρά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον εθελοντισμό και να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στην ομάδα των Γιατρών του Κόσμου για το φιλανθρωπικό τους έργο. 

Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε αρωγοί στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, τότε κλείστε σήμερα την θέση σας. 

****Απαραίτητη προϋπόθεση η προκράτηση της θέσης σας

****  Σημεία που μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας: Μεσιτικό γραφείο Roula Rouva – Αλυκές Ποταμού, 3ο χλμ Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας  Corfuland shop (10:00-14:00) – Αλβέρτου Κοέν 2 Κομμωτήριο Gemini Hair Specialists – Λορέντζου Μαβίλη 2  Κομμωτήριο Scissors – Επαρχιακή Οδός Κέρκυρας-Πέλεκα, Μάμαλοι Αλεπού Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 693 2907 894.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!