Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων από το Ηellenic Relief Foundation

Ιδιαίτερα πλούσια ήταν λόγω της εορταστικής περιόδου η χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης ΑΜΚΕ και του Hellenic Relief Foundation στην Αθήνα. Με σταδιακή προσέλευση λόγω της πανδημίας από τις 17 έως και τις 22 Δεκεμβρίου, διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους συνολικά 650 πακέτα τροφίμων στην Αθήνα. Παράλληλα, πακέτα δόθηκαν στην Κέρκυρα, στην Ήπειρο, στην Πάτρα και στη Θήβα.

Τρόφιμα όμως εν όψει των Αγίων Ημερών για το  Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δόθηκαν επίσης στο Μερόπειο Ίδρυμα, στο Ίδρυμα για παιδιά με ειδικές Ανάγκες Άγιος Νικόλαος, στο ΠΕΝ Καλλιθέας, αλλά και στον ενοριακό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος Καλλιθέας, σε ενορίες των Πετραλώνων, στο ΤΑΣΕΗ, το Ταμείο των Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ στηρίχθηκαν και οικογένειες της ΕΣΗΕΑ (Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών).

Φέτος η διανομή στηρίχθηκε και από τον μεγάλο ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 4/12 με τη στήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού Hellas FM.

Πηγή: ΕΡΤ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!