Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Χρυσό Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης για το “Νικόλα” στο Αγνί

Νέα διάκριση για το εστιατόριο του “Νικόλα” στο Αγνί!
Οπως χαρακτηριστικά, δημοσιοποίησε ο ιδιοκτήτης της Π. Κατσαρός : Μετά την επιτυχημένη χρυσή βράβευση μας από τον θεσμό ΑΕΤΟΙ της γαστρονομίας ήρθε αναπάντεχα και η χρυσή βράβευση από τον θεσμό Greek Taste Beyond Borders που μας έδωσαν το Χρυσό Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης για το έτος 2021 & 2022 .Τα λόγια και τα συναισθήματα μας δεν μπορούν να τυπωθούν σε λέξεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι για την προτίμηση σας. Σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας, και ευχαριστούμε την επιτροπή του θεσμού που μας κατέταξε στα καλύτερα παραδοσιακά εστιατόρια της Ελλάδος .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μας που με πολύ αγάπη και μεράκι σε αυτό που κάνει συνέβαλε στα μέγιστα στην κατάκτηση αυτή.
Μέγαρο Μουσικής 22 Ιουλίου 2022- Θα είμαστε εκεί για την απονομή και για το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας.
 
We are very happy to announce the golden award from the institution Greek Taste Beyond Borders who gave us the Gold Award for Authentic Greek Taste for the year 2021 & 2022. We are very happy and very proud. Thank you very much from deep from our heart, and we thank the committee of the institution that ranked us in the best traditional restaurants in Greece. A HUGE THANK YOU to our staff who with much love and passion in what he does contributed greatly to this conquest.
The ceremony will take place in Athens at 22nd of July 2022
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!