Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: “Όλα καλά” λέει ο Γκίκας για το ΙΕΚ Τουρισμού – Ομαλοποιείται η κατάσταση

Μετά την επιστολή των σπουδαστών του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που δημοσίευσε σήμερα το @kerkyrasimera, σχετική απάντηση δίνει ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας, μέσω ανάρτησής του σε προσωπικό του λογαριασμό στα social, όπου αναφέρει πως σε γενικές γραμμές, η κατάσταση ομαλοποιείται. Συγκεκριμένα:
“Με την σημαντική συμβολή του Προέδρου της ΠΥΤ Κώστα Τσουμάνη και την έλευση από την Θεσσαλονίκη του πολύ έμπειρου στελέχους του Υπουργείου Τουρισμού και καθηγητού Θανάση Αγριόπουλου, όλα τα ανοικτά ζητήματα, ένα – ένα, ρυθμίζονται και μπαίνει μια τάξη. Αυτό αποκόμισα κατά την επίσκεψή μου στο ΙΕΚ Τουρισμού λίγο πριν αναχωρήσω για την Αθήνα. Οι εγκρίσεις για την προμήθεια των υλικών δρομολογήθηκαν, οι συμβάσεις για την καθαριότητα επίσης, ενώ η θέση ΠΕ Πληροφορικής, η οποία δεν καλύφθηκε, επαναπροκηρύσσεται.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, με πνεύμα συνεργασίας, για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής.
Σε ότι με αφορά και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Τουρισμού, αυτό θα το επιδιώξω”.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!