Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: 10 Μποφόρ στους Παξούς, 9 στους Αυλιώτες – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

Σάρωσαν τα μποφόρ στο Βόρειο Ιόνιο ! Τα 10 μποφόρ έφτασαν οι ριπές των ανεμών στους Παξούς ,9 μπφ τους Αυλιώτες, στο Τεμπλόνι και στη λιμνοθάλασσα Κορισσίων, 8 μπφ στην πόλη της Κέρκυρας !

“Σάρωσαν” τα μποφόρ στο νομό μας σύμφωνα με τις μετρήσεις που κατέγραψαν το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών Κέρκυρας και Παξών. Οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα που έφτασε ακόμα και τα 103 χιλιόμετρα την ώρα στο Αγ. ‘Ισαυρο Παξών !

Αρκετά είναι τα προβλήματα που προκάλεσαν σήμερα οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν από το πρωί σε όλη την Κέρκυρα, νέα καθίζηση σημειώθηκε στο λιμάνι της Παλαιοκαστρίτσας, και  οι δυνατοί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στην παραλιακή της Γαρίτσας, με τους δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και τα φύκια να έχουν βγει για ακόμα μια φορά στα πεζοδρόμια, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κέρκυρας.   

Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την βροχόπτωση δημιούργησαν μικροπροβλήματα στην ηλεκτροδότηση κυρίως στη Βόρεια Κέρκυρα ενώ έως αυτήν την  ώρα (20:30) το Σκριπερο παραμένει στο σκοτάδι.

Σινιές Πόρτα, ΒΑ Κέρκυρα, 68,4 χλμ/ωρα – 8 μποφόρ.

Βαλανειό, ΒΔ Κέρκυρα, 64,4 χλμ/ωρα – 8 μποφόρ,

Άγιος Γεώργιος, Αργυράδες, ΝΔ Κέρκυρα, 64,4 χλμ/ωρα – 8 μποφόρ,   

Ιερομόναχο Παξών, 54,7 χλμ/ωρα – 7 μποφόρ,

Λούτσες, ΒΑ Κέρκυρα, 51,5 χλμ/ωρα – 7 μποφόρ.  

Ορεινή Πετάλεια, βόρεια Κέρκυρα, πάνω από 49,9 χλμ/ωρα 6 ή 7 μποφόρ,

Κομπίτσι, μέση Κέρκυρα, 46,0 χλμ/ωρα – 6 μποφόρ.

Χλωμός, ΝΑ Κέρκυρα, 40,0 χλμ/ωρα – 6 μποφόρ.

Επιμέλεια: Νικόλαος Σ. Βλάχος: Ερασιτέχνης μετεωρολόγος/διαχειριστής του οι μετεωρολογικού σταθμού Πετάλεια, βόρεια Κέρκυρα

 

 

φωτο αρχείου

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!