Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα- 15μελές 4ου ΓΕΛ: «Δεν θα ανεχτούμε ξανά βανδαλισμούς!»

Απάντηση στο @kerkyrasimera εδωσε το 15μελες του 4ου ΓΕΛ αναφορικά με τα γκράφιτι και τους βανδαλισμούς του νέου αυτού σχολείου, που συνέβησαν το περασμένο Σάββατο από εξωσχολικούς. 

Η απάντηση των μαθητών του 15μελούς

Πριν από 2 μήνες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σχολείου όπου στεγάζεται το 4ο ΓΕΛ Κέρκυρας. Παραδόθηκε στην μαθητική κοινότητα ένα κτήριο καινούριο για να καλύψει αξιοπρεπώς τις εκπαιδευτικές μας ανάγκες. Στις 28/1/2023 το κτήριο αυτό βανδαλίστηκε με graffiti. Εξωσχολικοί και εξωθεσμικοί παράγοντες ζωγράφισαν στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου αμφίβολης αισθητικής κακοτεχνίες

Ως 15μελες μαθητικό συμβούλιο καταδικάζουμε το γεγονός γιατί απαιτούμε σεβασμό στον χώρο όπου καθημερινά διδασκόμαστε. Ενημερώνουμε μελλοντικούς επίδοξους «καλλιτέχνες» ότι δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιες βανδαλες συμπεριφορές. Θελουμε το σχολείο μας καθαρό και περιποιημένο όπως του αξιζει .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!