Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – covid-19: Πόσοι μαθητές νοσούν τις δυο εβδομάδες – Πόσοι εμβολιάστηκαν

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες (και) στην Κέρκυρα, δεκάδες είναι οι μαθητές που νοσούν, τόσο από την Πρωτοβάθμια, όσο και από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, συνολικά με κορωνοϊό διαγνώστηκαν 157 μαθητές και από τις δυο βαθμίδες εκπαίδευσης. Αναλυτικά, 96 είναι τα κρούσματα μαθητών στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευσή (Γυμνάσια και Λύκεια) ενώ 61 είναι τα κρούσματα μαθητών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Χθες, στην Κέρκυρα,  βρέθηκαν θετικοί στην covid-19 18 μαθητές στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ 8 μαθητές διαγνώστηκαν ε κορωνοϊό στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, θετικός βρέθηκε και ένας εκπαιδευτικός.

Τέλος, να σημειωθεί πως επί συνόλου 6.663 μαθητών, οι 1230 μαθητές  έχουν εμβολιαστεί, δηλαδή, το 18%.

 

*Οι πληροφορίες προέρχονται από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρο Αγγελόπουλο, καθώς και από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!