Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται η Ζηνοβία

Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες ώρες καθώς έρχεται η κακοκαιρία «Ζηνοβία». Ψυχρές αέριες μάζες θα βάλουν την Ελλάδα στην… κατάψυξη. Έως τη Δευτέρα θα μείνει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις σήμερα.
Από το βράδυ της Παρασκευής (27.12.2019) ο καιρός θα γίνει… υπήκοος της «Ζηνοβίας», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται και φέρνει κρύο και χιόνια. Αιτία της αλλαγής του καιρού θα είναι οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης, που θα κινηθούν προς τη χώρα μας από το βράδυ της Παρασκευής, προκαλώντας σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και κακοκαιρία με αμιγώς χειμερινά χαρακτηριστικά για ένα τριήμερο, από το Σάββατο έως τη Δευτέρα.
Η κακοκαιρία, που ονομάστηκε Ζηνοβία, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου, θα εντοπίζεται κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, όπου εκτός από τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και χιονοπτώσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν κατά τόπους και περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!