Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός σήμερα Τετάρτη (25.10.2023) με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Ο καιρός θα δώσει αραιές νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά όπου θα φτάσει τους 23 και στην υπόλοιπη χώρα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα από τα βόρεια θα πυκνώσουν και από τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα είναι τοπικά ισχυρές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από τα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και το βράδυ τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!