Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα έχουν μεγαλύτερη ένταση στα δυτικά έως τις μεσημβρινές ώρες και στο βορειοανατολικό Αιγαίο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1400 μέτρα). Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνούν τη μεταφορά σκόνης στο νότιο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 14 με 16 και στα νότια τοπικά τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες σχετική εξασθένηση των φαινομένων.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!