Quantcast
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Πού θα έχει σήμερα βροχές και καταιγίδες

Με άστατο καιρό θα κάνουμε Πάσχα σε πολλές περιοχές της χώρας, ωστόσο, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι ζεστός.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές θα έχει σήμερα ο καιρός. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και από νωρίς το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά όπου δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα φτάσει κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη τους 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες γρήγορα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από νωρίς το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!