Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣ

Καιρός σήμερα: Θυελλώδεις άνεμοι με βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Βροχερός καιρός σήμερα, Πέμπτη (19.01.2023) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δυναμώνουν πάλι οι άνεμοι στα πελάγη. Παρούσα ξανά η σκόνη. Σε υψηλά για την εποχή η θερμοκρασία.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά και τα βόρεια νεφώσεις με βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Xιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ, με εξασθένηση στα δυτικά από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 και κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στα βορειοδυτικά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!