Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

Καιρός – meteo.gr: Ραγδαία μεταβολή του καιρού από το βράδυ

Απότομη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τρίτης (9.11.2021), σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του meteo.gr τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το βράδυ της Τρίτης ως το πρωί της Τετάρτης. Το φαινόμενο θα επηρεάσει κυρίως τα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και τα βόρεια της Κρήτης.

Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν σε όλη τη χώρα, καθώς θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση. Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι 5 έως 7 μποφόρ και τοπικά έως 8 μποφόρ. Μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 έως 8 μποφόρ και ενδεχομένως κατά τόπους έως 9 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι ανατολικοί άνεμοι θα έχουν ισχύ από 4 έως 6 μποφόρ, σημειώνεται όμως ότι στον Πατραϊκό Κόλπο η έντασή τους θα κυμαίνεται μεταξύ 5 και 7 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα πέσει οκτώ με δέκα βαθμούς σε σχέση με τις θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!