Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Καλούδης σε Υδραίου: Ετοιμάστε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για απόψε

Μη λαμβάνοντας υπόψη  την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου για συνεδρίαση τη προσεχή Δευτέρα, ο Γιώργος Καλούδης επιμένοντας στο αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για συνεδρίαση απόψε χαρακτηρισμένη ως “ειδική” για να συζητηθούν τα θέματα της ιδιωτικοποίησης του νερού και των πλειστηριασμών, καλεί τη Δήμαρχο και τον πρόεδρο του σώματος να προετοιμάσουν την αίθουσα προκειμένου να διεξαχθεί κανονιά η συνεδρίαση.

Ωστόσο να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος Δ. Μεταλληνός δήλωσε χθες στην ΕΡΤ ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης της συνεδρίασης απόψε Παρασκευή από τους δημοτικούς υπαλλήλους του δήμου.

 

Η δήλωση Καλούδη 

 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΡΟΣ

  1)ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΥΔΡΑΙΟΥ

       2)ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟ ,

      3) ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

17-3-2023

    Σε συνέχεια της από 14-3-2023 πρόσκλησης κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που συγκαλέσαμε  νόμιμα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης   για σήμερα στις 20.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  Συμβουλίου στη Παλαιόπολη ή Μον Ρεπό με μόνο θέμα να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη,

 Καλείσθε όπως μεριμνήσετε η αίθουσα να είναι ανοικτή από τις 19.00 , να έχει ζεσταθεί και να έχετε  στείλει και τις δύο γραμματείς (υπαλλήλους ) του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

  Οι   παρατάξεις της Αντιπολίτευσης  που κάλεσαν τη συνεδρίαση

ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ  Γιώργος Καλούδης      ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  Χρύσανθος Σαρλής

Εκκίνηση Κώστας Γρηγοριάδης

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!