Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Καλούδης: «Τσιμεντοποίηση Αλσους» & «διαλυμένο ΕΑΚΚ»

Από τη δημοτική παράταξη «Πρώτα η Κέρκυρα», με επικεφαλής το Γ. Καλούδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

  Οι κάτοικοι της Κέρκυρας υπό διωγμόν: Τσιμεντοποίηση, κόψιμο εκατοντάδων δένδρων και δημιουργία νέας πηγής αφόρητης ηχορύπανσης στο Άλσος της Γαρίτσας ενώ από τη νεοδημοκρατική απραξία το Αθλητικό Κέντρο αποτελεί όνειδος για τη Κέρκυρα.

   Η  κυβερνητική παράταξη της  Δημάρχου κ. Υδραίου, σύσσωμη,  (όλοι μαζί και οι 15 και οι προσχωρήσαντες,) επιχειρεί να τσιμεντοποιήσει το Άλσος της Γαρίτσας, να κόψει εκατοντάδες δένδρα άκρως αναγκαία και απαραίτητα για σκιά και οξυγόνο για τους περιπατητές, προκειμένου να ικανοποιήσει ένα καπρίτσιο της για να κατασκευάσει στο πιο ακατάλληλο σημείο της πόλης ένα άκρως ενοχλητικό ολυμπιακών διαστάσεων (επαγγελματικό) γήπεδο σκέιτ μπορντ, σε απόσταση 16 μ. από τα σπίτια, ενδιαφερόμενη δήθεν για τη νεολαία. Στη Λάρνακα το νεότευκτο γήπεδο σκέιτμπορντ κατασκευάστηκε έξω από τη Πόλη, σε απόσταση 500μ από το πλησιέστερο σπίτι. 

Την ίδια στιγμή επιδίδεται σε στρουθοκαμηλισμό όταν το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, ο κατ΄εξοχήν χώρος άθλησης της νεολαίας της Κέρκυρας,  είναι σε άθλια κατάσταση, όπως έχουν επανειλημμένα έχουν καταγγείλει τα  αθλητικά σωματεία και οι αθλητικογράφοι   της Κέρκυρας αλλά και όπως αποδεικνύεται και από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, με ευθύνη τα τελευταία 3 χρόνια του βουλευτή της ΝΔ κ. Γκίκα, του υπερφιλόδοξου κομματάρχη κ. Γιάννη Κοντού και συνευθύνη της κ. Κράτσα και της κ. Υδραίου. Ούτε άμμος στο σκάμμα, ούτε όργανα, διαλυμένο το ταρτάν του στίβου, χωρίς χλοοτάπητα, ούτε…ούτε…. Ό ν ει δ ο ς ! Η ευθύνη της κυβερνητικής παράταξης  και των δορυφόρων της επιτείνεται από το γεγονός ότι έχουν αρνηθεί να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η πρότασή μας να ζητήσει ο Δήμος  να περιέλθει σε αυτόν το Αθλητικό Κέντρο. Υποκρισία, αδράνεια  και αποπροσανατολισμός του λαού. Η υποκρισία είναι πολύ μεγάλη και διακατέχει από κορυφής μέχρι ονύχων τη κυβερνητική παράταξη  και στο Δήμο και στη Περιφέρεια και ως κόμμα αφού την ώρα που η υπερθέρμανση του πλανήτη από τη μείωση του πράσινου σε συνδυασμό με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αυτοί στη Κέρκυρα καμώνονται πως ενδιαφέρονται για το περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το πράσινο και τσιμεντοποιούν και τους τελευταίους θύλακες ομορφιάς, χαράς και άνετου περιπάτου. (Ερημίτη, αποκεφαλισμός ΚεφαλόΥψου, Άλσος Γαρίτσας, πανάσχημα κτίρια σε λοφοκορυφές κ.α.). Αυτά που συμβαίνουν μόνον στη Κέρκυρα (από το ποινικό κύκλωμα μέχρι την έλλειψη πόσιμου νερού και από τους χειρότερους δρόμους στην Ελλάδα μέχρι τη καταστροφή της πράσινης ομορφιάς) δεν είναι τυχαία: Έχουν ονόματα και επώνυμα. Και τη συνευθύνη των σιωπούντων. Και στηρίζονται στο καθεστώς της ανομίας, της αναρχίας και της ασυδοσίας !

 

Ο Επικεφαλής της Παράταξης   «Πρώτα η Κέρκυρα»

Γιώργος  Ν.  Καλούδης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!