Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Καλούδης: Όχι στο Μον Ρεπό που απαγορεύεται η κυκλοφορία αλλά στην Ιόνιο Βουλή η συνεδρίαση για τα κυκλοφοριακά

Δεδομένης της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, μεταξύ άλλων και στο Μον Ρεπό, λόγω του επιπέδου 4 που βρισκεται η Κέρκυρα στον χάρτη της Πολιτική Προστασίας για υψηλή πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς, ο Γιώργος Καλούδης ζητά η προγραμματισμένη, για απόψε, συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει στην Ιόνιο Βουλή και μόνο για το θέμα των κυκλοφοριακών μέτρων.

 

Η ανακοίνωση Καλούδη

Από τη στιγμή που απαγορεύτηκε σήμερα η είσοδος στη Παλαιόπολη ή Μον Ρεπό , όπου θα διεξήγετο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ανακαλέσει, κατ΄αίτημα των 3 μεγαλύτερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τις ανυπόστστες, αυθαίρετες και παράνομες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εξήγγειλε η Δήμαρχος κ. Υδαραίου, τότε λόγω του κατεπείγοντος του θέματος, η συνεδρίαση πρέπει να διεξαχθεί σήμερα, μονοθεματική, στην Ιόνιο Βουλή,όπως τη ζήτησαν:

«Συζήτηση για το Κυκλοφοριακό και ανάκληση της ανυπόστατης εξαγγελίας της απερχόμενης Δημάρχου κ. Υδραίου για  απαγορεύσεις κυκλοφορίας».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!