Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

«Καμία ανοχή σε εκφοβισμό» δηλώνει ο Δ.Μπιάγκης για το συμβάν στο γραφείο Γκίκα

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ν. Κέρκυρας, κ. Δημήτρης Μπιάγκης μετά την επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή της ΝΔ Κέρκυρας, κ. Στέφανου Γκίκα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Η ανομία δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ανεκτή και από κανέναν. Κάποιεςομάδες επιλέγουν στοχευμένα, ως μοναδικό τρόπο έκφρασης την «βία», έναντι του «διαλόγου», θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο απειλούν την «Δημοκρατία» και τους «Θεσμούς» μας. Η Δημοκρατία μας δεν απειλεί, ούτε απειλείται. Έκνομες ενέργειες, όπως αυτή που συνέβη στο πολιτικό γραφείο του Συναδέλφου, κ. Στέφανου Γκίκα, τα ξημερώματα της Κυριακής, είναι καταδικαστέες και πρέπει να τιμωρούνται. Καμία ανοχή σ’ οποιαδήποτε μορφής βιαιοπραγία και σε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!