Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά η μεταφορά των απορριμμάτων δηλώνει η Δήμαρχος – Αρχές της εβδομάδας το επόμενο (vid)

ΚΕΡΚΥΡΑ – Η μεταφορά των απορριμμάτων της Κέρκυρας στην Κοζάνη γίνεται τακτικά χωρίς προβλήματα, διευκρίνησή η πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου, ερωτηθείσα σχετικά, μετά τις φήμες περί προβλημάτων από πλευράς Μακεδονίας.

Διευκρίνισε πως υπήρξε διακοπή δρομολογίων εξαιτίας της αναγκαιότητας του πλοίου που μεταφέρει τα απορρίμματα να συντηρηθεί όπως συμβαίνει ετησίως ενώ δήλωσε πως επρόκειτο για συκοφαντίες και κακόβουλες φήμες η παύση της μεταφοράς των απορριμμάτων λόγω προβλημάτων. Η αυτολεξεί δήλωσή της είναι η εξής:  “Σταμάτησε για κάποιες μέρες όχι γι αυτά που έωλα και συκοφαντικά ακούστηκαν για άλλη μια φορά και με πολλές οχλήσεις μάλιστα προς το ΦΟΔΣΑ Δυτικής Μακεδονίας και προς τους ασχολούμενους στη ΔΙΑΔΥΜΑ (πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο) από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Ο αντικοινωνικός ρόλος κάποιων που δεν θέλουν να εξυπηρετείται η Κέρκυρα για να λύση το πρόβλημα της. Σταμάτησε κάποιες μέρες γιατί το πλοίο με το οποίο γίνεται η μεταφορά καθώς είχε πάει για την ετήσια συντήρησή του . Όπως καταλαβαίνετε, επειδή θα γίνεται μεγάλη χρήση από εδώ και πέρα, έπρεπε να γίνει αυτό. Να έχει όλες τις εγκρίσεις και να γίνεται η διαδικασία με κάθε νόμιμο τρόπο και θα βγαίνει εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα μας δίνεται από το εργοστάσιο της ΔΙΑΔΥΜΑ επειδή φέτος έχει πέσει η παραγωγή λόγω της τουριστικής ύφεσης, μπορεί να μην χρειαστεί καθημερινό δρομολόγιο αλλά κάθε δεύτερη ημέρα. θα γίνεται το καλύτερο δυνατό ώστε να είμαστε καθαροί από απορρίμματα στο λιγότερο δυνατό κόστος. Κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!