Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κανονικά οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος που συνεδρίασε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Η συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων, ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι, οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος θα διεξαχθούν την 5η και 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.).

Επιπελόν, τη Δευτέρα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ. προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα εκπροσωπεί το κόμμα στη βουλή, μετά το θάνατο της προέδρου Φώφης Γεννηματά και μέχρι την ανάδειξη του νέου προέδρου. Την ίδια στιγμή μέσα στο κόμμα οι ισορροπίες είναι εύθραυστες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!