Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου με Σπυράκη και Γκίκα

Ξεκίνησε η ημερίδα στο Επιμελητήριο που διοργανώνει ο υποψήφιος βουλευτής Στέφανος Γκίκας ο οποίος προσκάλεσε την ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία και είναι κεντρική ομιλήτρια.

Κεντρικοί ομιλητές είναι: η Ευρωβουλευτής της ΝΔ και πάλι υποψήφια και μέχρι πρότινος Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, κα Μαρία Σπυράκη και ο πρ. Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, ο οποίος είναι και ο διοργανωτής της εκδήλωσης.
Το θέμα της Ημερίδας είναι: «Προκλήσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα μετά τα Μνημόνια… Η Κρισιμότητα των Ευρωεκλογών του Μαΐου 2019».


Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κέρκυρα, η κα Σπυράκη συναντήθηκε σήμερα με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας ενώ παραχώρησε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!