Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κατέπεσε ιδιωτικό ελικόπτερο στη Βόρεια Εύβοια -Σε εξέλιξη έρευνα από τον Στρατό

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βόρεια Εύβοια καθώς λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης (28.9.2023) έγινε γνωστό πως ένα ελικόπτερο έπεσε σε παραλία της περιοχής. 

Κατά τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλάδι που βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μαντουδίου έχουν εντοπιστεί τα πρώτα συντρίμμια.  Πρόκειται για ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 που είχε απογειωθεί από το Μαντούδι με έναν επιβαίνοντα και θα προσγειωνόταν στον Βόλο και συγκεκριμένα στη ΒΙΠΕ Βόλου.  Το ίχνος του χάθηκε από τα ραντάρ στη περιοχή της παραλίας Αχλάδι.  Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε, ενώ αυτόπτης μάρτυρας, σημείωσε πως το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!