Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία: “Θα σκοτωθεί κόσμος, δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις στο Κανόνι”

Δεκάδες καταγγελίες έχει δεχθεί το kerkyrasimera.gr τα τελευταία 24ωρα, καθώς όπως δηλώνουν πολίτες, οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα, αφού εξαιτίας των ανύπαρκτων διαγραμμίσεων στην περιοχή Κανόνι, δεν μπορούν να διασχίσουν τον δρόμο, στο σημείο έξω από το πρώην Hilton. “Προχθές παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Προσπάθησε να περάσει ένας τουρίστες και επειδή κάνουν στάση τα τουριστικά λεωφορεία που κατεβάζουν κόσμο, δεν υπάρχει καλή ορατότητα των διερχόμενων οχημάτων και επειδή δεν υπάρχει διαγράμμιση πεζών, δεν ξέρουν που να σταματήσουν. Πρέπει να βάψουν τις διαβάσεις. Τι κόστος έχουν; Πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα;”, αναφέρει χαρακτηριστικά πολίτης που ήταν παρών στο συμβάν αλλά και που περνάει συχνά από την περιοχή και γνωρίζει καλά το πρόβλημα.

Καλό θα είναι λοιπόν, αφου επισημαίνεται κιόλας, η δημοτική αρχή να παρέμβει άμεσα προκειμένου να είναι εμφανής η διάβαση των πεζών και σε όλους όσοι δεν την γνωρίζουν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!