Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία: Πετάνε από μεγάλο ύψος σκυλιά σε καταφύγιο στην Κέρκυρα, ώστε να τα ξεφορτωθούν

Έχουν αφήσει στο καταφύγιο συνολικά 21 σκυλάκια μέσα σε λίγες εβδομάδες

Απίστευτη καταγγελία απ’ τη φιλοζωική οργάνωση Tierhilfe Korfu e.V, που δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα, καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση τριών ατόμων που συνεχώς αφήνουν σκυλιά (video) στην είσοδο του καταφυγίου ώστε να τα ξεφορτωθούν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, αυτά τα άτομα τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αφήσει συνολικά 21 σκυλιά μόνα και απροστάτευτα, ενώ όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η ομάδα τα πετάνε από αρκετά μεγάλο ύψος με τον κίνδυνο να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες να είναι τεράστιος.

 

Η οργάνωση μέσω ανακοίνωσης της ζητάει βοήθεια ώστε να βρεθούν αυτά τα τρία άτομα, καθώς όπως αναφέρει προκαλούν μεγάλα προβλήματα στο καταφύγιο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:koutipandoras.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!