Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καταχειροκροτήθηκε η συναυλία Χάλκινον Άλως του Ωδείου Κερκύρας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ηκαθιερωμένη συναυλία του Ωδείου Κερκύρας Χάλκινον Άλως την Μ.Τρίτη 11 Απριλίου 2023 στον Άγιο Γεώργιο στο Παλαιό Φρούριο.

Σε έναν κατάμεστο από κόσμο ναό, πολλοί από τους θεατές αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία όρθιοι, οι νεαροί μουσικοί κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης αλλά και μεγαλοπρέπειας.

Παρουσιάστηκε το σύνολο Βαθέων Χαλκίνων υπό την διεύθυνση του καθηγητή Σπύρου Φαρούγγια, το Φωνητικό Σύνολο του Ωδείου υπό την  διεύθυνση της μαέστρου Πέλης Κοντογούρη με την συνοδεία ενός κουιντέτου χάλκινων και τέλος το περίφημο BrassEnsemble του Ωδείου Κερκύρας υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη. Το σχήμα αυτό απέδειξε πως αποτελεί ένα από τα κορυφαία σχήματα χάλκινων πνευστών (μη επαγγελματικά) της πατρίδας μας.

Το κοινό όρθιο στο τέλοςχειροκρότησε για πολλή ώρα μουσικούς και μαέστρο για την εμβληματική ερμηνεία του έργου Carmina Burana.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!