Quantcast
Meeting room and professional meeting microphone.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας

Η πρόσκληση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Γιάννη Καββαδία:

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018), ,  ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε σε Κατεπείγουσα (δια περιφοράς)  Συνεδρίαση (32η) του Δημοτικού μας Συμβουλίου , την Τρίτη 06η Δεκεμβρίου 2022 και από  ώρα 11.30 έως 12.30   για λήψη Απόφασης   επί του  κατωτέρω θέματος:

Την ίδρυση 2/θεσίου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, στην περιοχή Βραγκανιώτικα του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, στο υπάρχον κτήριο που στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο Μελιτειέων, με την επωνυμία 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας,

 

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και τη ψήφο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η τηλεφωνικά  στη διεύθυνση ds@1406.syzefxis.gov.gr   και στο τηλέφωνο 2662360211 μέχρι τις 12.30 της 06 ης Δεκεμβρίου 2022.

Ο κατεπείγον λόγος της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός της λήψης αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου για την ίδρυση Ειδικού Σχολείου Νότιας Κέρκυρας η οποία πρέπει να ληφθεί άμεσα και να σταλεί στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση εκπαίδευσής λόγω προθεσμίας .

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

του Δήμου Νότιας Κέρκυρας

Ιωάννης Κ. Καββαδίας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!