Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 13 Ιουλίου κατεπειγόντως το δημοτικό συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας.

Η πρόσκληση  
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (όπως αντικαταστάθηκε με
το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018), , ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε σε Κατεπείγουσα (δια περιφοράς)  Συνεδρίαση (16η) του Δημοτικού μας Συμβουλίου , την Τετάρτη  13η Ιουλίου 2022 και από ώρα 12.30 έως 14.30 για λήψη Αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων:

 

 

1. Εξουσιοδότηση υπόλογου εκπροσώπου για τις διαχειριστικές ενέργειες της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.
2. Συγκρότηση επιτροπών του Π.Δ. 270/1981 έως 31-12-2022 (Περί μίσθωσης και εκμίσθωσης ακινήτων)

 

 

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και τη ψήφο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση ds@1406.syzefxis.gov.grμέχρι τις 14.30 της 13ης Ιουλίου 2022.

​​Ο κατεπείγον λόγος της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός της παροχής εξουσιοδότησης στον υπόλογο της Ταμειακής Υπηρεσίας άμεσα , για την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και στην άμεση συγκρότηση των επιτροπών λόγω λήξεως της θητείας των προηγούμενων .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!