Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κατ’ επείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση Δ.Σ. του κεντρικού Δημου

Σε  κατεπείγουσα συνεδρίαση (18η) του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καλεί ο πρόεδρος του σώματος Δημήτρης Μεταλληνός, η οποία  θα πραγματοποιηθεί σήμερα  13 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 14.00 έως 20.00, με τη διαδικασία της δια περιφοράς (άρθρο 184 «Ρύθμιση θεμάτων σύγκλησης δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων» του ν. 4635/30.10.2019 «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις»).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

  1. Έγκριση του υπ’ αριθμόν 10-2/27.8.2021 αποσπάσματος πρακτικού του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΣΥ.ΚΟΙ.Π.Α.) με θέμα την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων προς το Σύνδεσμο (Εισηγήτρια η Πρόεδρος κα Μαρία Ζερβού).
  2. Έγκριση του υπ’ αριθμόν 10-3/27.8.2021 αποσπάσματος πρακτικού του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΣΥ.ΚΟΙ.Π.Α.) με θέμα την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων προς το Σύνδεσμο για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Συνδέσμου (Εισηγήτρια η Πρόεδρος κα Μαρία Ζερβού).

 

Η Συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα επειδή πρέπει να καλυφθούν άμεσα οι έκτακτες ανάγκες του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης(ΣΥ.ΚΟΙ.Π.Α.) γι’ αυτό και πρέπει να επιχορηγηθεί από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

Α/Α

ΒραδήςΝικόλαος

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!