Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κεντρικός Δήμος Κέρκυρας: Υποψήφια με τη Μ. Υδραίου η Μαρία Πουλιάση

Από το γραφείο τύπου της παράταξης της Μερόπης Υδραίου “Κερκυραίων Δήμος” ανακοινώθηκε η εξής υποψηφιότητα: 

Μαρία Πουλιάση:  ‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου για τον Δήμο της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και του πολιτισμού .’’

Η Μαρία Πουλιάση, νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου και άνθρωπος με προσφορά, ανησυχίες και αγάπη για τον τόπο του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με την Μερόπη Υδραίου για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Μαρία που είναι και μέλος της χορωδίας Φαιάκων πιστεύει ότι ο τόπος πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να αφήσει πίσω του τις αγκυλώσεις, τα πρόσωπα και τις πρακτικές του παρελθόντος.

‘’Η Μερόπη Υδραίου έχει τη δύναμη να εμπνεύσει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, να ενώσει δημιουργικά στοιχεία και να υλοποιήσει έργα και δράσεις που βάζουν το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και την δημοτική ενότητα Φαιάκων σε μια νέα εποχή.

Είμαι μαζί της, συμμετέχω σε μια συλλογική προσπάθεια που συνδέεται με τη μεγάλη ιδέα της Κέρκυρας της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και του πολιτισμού’’ τονίζει η Μαρία Πουλιάση.

Η Μερόπη Υδραίου, από την πλευρά της αναφέρει: ‘’ Και στη δημοτική ενότητα Φαιάκων, όπως σε όλες τις δημοτικές ενότητες και κοινότητες του Δήμου μας, έχουμε την τιμή και τη χαρά να δίνουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών με ανθρώπους που δεν διχάζουν, που έχουν θετική σκέψη. Με ανθρώπους που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να προσφέρουν στον τόπο τους.

Η Κέρκυρα κοιτάζει μόνο μπροστά. Στις 8 Οκτωβρίου δεν συνεχίζουμε απλά μαζί. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, θέληση και αγάπη για τον τόπο μας.’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!