Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κερκυραϊκές διακρίσεις στο διεθνές  γυναικείο γκαλά στίβου της Φιλοθέης

Με λάμψη από ολυμπιακά, παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (12/6/19)  το εικοστό επετειακό « Filothei Women Gala» στο στάδιο της Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης».

Στη διοργάνωση πήραν μέρος κορυφαίες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και οι νεάνιδες πρωταθλήτριες Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού & Παναγιώτα Δόση του τμήματος στίβου ΑΟ Κέρκυρα.

Παρά το γεγονός ότι ο δυνατός  (και αντίθετος) άνεμος που φυσούσε  στη Φιλοθέη δεν επέτρεψε να γίνουν σπουδαίες επιδόσεις, εν τούτοις η 18χρονη κερκυραία αθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν γυναικών με άλμα 13.25μ κατέλαβε την δεύτερη θέση, πίσω από την 29χρονη Γερμανίδα πρωταθλήτρια  Τζένι Έλμπε, η οποία με επίδοση 13.30μ ήταν νικήτρια του αγωνίσματος. Στο ύψος Γυναικών την πρωτιά κατέλαβε η πρωταθλήτρια Ελλάδας Τατιάνα Γκούσιν με άλμα  1.88μ, ενώ η 18χρονη Παναγιώτα Δόση υπερπηδώντας  1.78μ κατέλαβε την έκτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γκαλά της Φιλοθέης πήρε μέρος και η Κατερίνα Στεφανίδη. Η «χρυσή» ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του Λονδίνου, ήταν νικήτρια στο επί κοντώ  με καλύτερο άλμα στα 4,66 μ., σε έναν αγώνα που έγινε με δυνατό αέρα και δεν επέτρεψε στις αθλήτριες να κάνουν υψηλές επιδόσεις. Υπενθυμίζουμε  ότι το γκαλά γυναικών της Φιλοθέης ανήκει στην κατηγορία Special Premium της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!