Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κερκυραϊκές επιτυχίες στο Πανελλήνιο Παίδων/Κορασίδων Καράτε

Με κερκυραϊκές διακρίσεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο “Γιώργος Στεφανόπουλος” του Περιστερίου.

Στους αγώνες, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε συμμετείχαν περισσότεροι απο 1000 αθλητές-τριες από τα περισσότερα σωματεία της χώρας. Ανάμεσα σε αυτά και τρία απο την Κέρκυρα, το Sοlar Club Corfu  με τέσσερις αθλήτριες και τρεις αθλητές, ο Σύλλογος Καράτε Αγίου Ματθαίου με τέσσερις  αθλητές και το Sport Center Corfu με μία αθλήτρια.

Ο απολογισμός ήταν τέσσερα μετάλλια (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα). Συγκεκριμένα χρυσή Πανελληνιονίκης αναδείχτηκε η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΣΙΑ (SOLAR CLUB CORFU)  στην κατηγορία  KUMITE κορασίδων 13 ετών -54kg.

Η ίδια καρατέκα κατέκτησε και το χάλκινο στην κατηγορία ΚΑΤΑ κορασίδων.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η ΚΑΛΛΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ (SPORT CENTER CORFU) στην κατηγορία KUMITE κορασίδων -45kg, ενώ το άλλο χάλκινο κατέκτησε  ο ΒΕΡΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αθλητής του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ.

SOLAR CLUB CORFU 

Σε  σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:  Στο SOLARCLUBCORFU  βλέπουμε με υπερηφάνεια τους αθλητές μας  να θέτουν  στόχους και να παλεύουν να τους κατακτήσουν.
Το φινάλε του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καράτε Παίδων κορασίδων 2022 βρήκε την  αθλήτρια  μας  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΣΙΑ να κατακτά :

1 θέση στην κατηγορία KUMITE κορασίδων 13 ετών -54kg 

3  θέση στην κατηγορία ΚΑΤΑ κορασίδων 13 ετων  .

Αυτες οι επιτυχίες οδήγησαν κατά συνέπεια σε δύο ακόμα  αποτελέσματα. Αρχικά την έφεραν στην πόρτα της Εθνικής Ελλάδος και θα τιμήσει το εθνόσημο για ακόμη μια φορά, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να πιάσει και την απαιτούμενη μοριοδότηση για την εισαγωγή στο ΤΕΙ ή ΑΕΙ.
Η Μαρισια είναι η πρώτη  χρυσή πανελληνιονίκης   του συλλόγου μας .
Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα έξι παιδιά  για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους που σε πολλές περιπτώσεις τους έφεραν μια ανάσα από το μετάλλιο.
Αναλυτικά :
Θερμά συγχαρητήρια   στην (σαμουράι μας) ΜΕΣΣΙΑΝ ΕΙΡΗΝΗ, στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΕΤΡΟ καθώς και στους πρωτοεμφανιζόμενους σε πανελλήνιο πρωτάθλημα:
ΜΟΥΜΟΥΡΗ ΑΛΙΚΗ 5 θέση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟ 5 θέση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΥΡΤΩ 7 Θέση
ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΝΤΑΟΥΤ συμμετοχή.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

 

 

SPORT CENTER CORFU

Το αθλητικό σωματείο SPORT CENTER CORFU δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε από την ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΛΟΥΣ  Συγχαρητήρια στην Αθλήτρια μας.  Συγχαρητήρια και στην δασκάλα ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ  ( 5 Dan) και την ομάδα της ( team Tsiringakis, που λειτουργεί απο το 1988).

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Ο κερκυραϊκός ΑΣ Καράτε Αγ. Ματθαίου, που έχει αναδείξει Πανελληνιονίκες, όπως η Αναστασία Δελλή, η οποία έχει κατακτήσει και χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό, τους Γιώργο Δροσόπουλο, Δημήτρη Κουρσάρη, Γιώργο Νικηφόρο κ.α συμμετείχε στο Πανελλήνιο Παίδων/ Κορασίδων με τέσσερις αθλητές. Εκ των οποίων ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΡΓΗΣ στο KUMITE (γεννημ 2010) -30Kg κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Οι άλλοι καρατέκα του συλλόγου είχαν τις εξής επιδόσεις:

ΒΡΥΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ αγώνισμα kumite Κατηγορία 2012 -47 Kg 9η θέση 

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αγώνισμα kumite κατηγορία 2013 +55 Kg 7η θέση 

ΜΗΤΣΙΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αγώνισμα kumite  Κατηγορία 2013 +55kg ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο προπονητής ΑΓΑΘΟΣ ΚΩΣΤΑΣ με μία λιτή ανακοίνωση συνεχάρη τον αθλητή του, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, καθώς και τους συναθλητές του, για το “ευ αγωνίζεσθαι” και την προσπάθεια, που κατέβαλαν στους αγώνες.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!