Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κερκυραϊκή διάκριση στο Ενωσιακό τουρνουά τένις

Μία ακόμα επιτυχία σε περιφερειακό επίπεδο κατέγραψε το κερκυραϊκό τένις. Συγκεκριμένα η Αλίσα-Μαρία Κάρρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Κ16 του τουρνουά Ε3 της Δ΄Ένωσης, που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο (3-4/10/20) στα Γιάννενα.

Οι αγώνες, επιπέδου Ε3, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και αφορούσαν τις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών-κοριτσιών κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών. Σε αυτούς συμμετείχαν αθλητές & αθλήτριες από Ομίλους αντισφαίρισης της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και της Κέρκυρας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας πήρε μέρος με τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια και είχε ως απολογισμό την δεύτερη θέση της Αλίσα-Μαρίας Κάρρα στην κατηγορία Κ16, την πρόκριση στα προημιτελικά της κατηγορίας Α16 του Γιάννη Βουργίδη και Α12 του Ευθύμιου Καλαντζή, την πρόκριση στους 16 του τουρνουά στην κατηγορία Α12 του Αλέξανδρου Σαλβάνου-Λούβρου και την συμμετοχή στους 32 της κατηγορίας Α16 του Ευάγγελου Παπαϊωάννου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑ Κέρκυρας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Ομίλου που συμμετείχαν στο Ε3 στα Ιωάννινα. Ένα μεγάλο μπράβο στην Κάρρα Αλίσα-Μαρία που κατέλαβε την 2η θέση στον τελικό και ολοκλήρωσε το τουρνουά παρόλο που ήταν τραυματισμένη» .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!