Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Έκαναν “λαμπίκο” το ποτάμι και τις δυο γέφυρες στον Ποταμό

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μια ακόμη εθελοντική δράση στέφθηκε με επιτυχία, δηλώνοντας πως οι ενεργοί πολίτες της Κέρκυρας είναι πολλοί και είναι υπερήφανοι γι αυτήν τους την επιλογή, αποδεικνύοντας ακόμη μια αφορά ότι αγαπούν τον τόπο τους.

Ο λόγος για τους εθελοντές, ανάμεσα στους οποίους και μέλη και διοίκηση του Συλλόγου Άφρας όπου συμμετείχαν χθες Κυριακή, στον εθελοντικό καθαρισμό στο Ποτάμι στις Αλυκές Ποταμού, ευπρεπίζοντας τις δυο γέφυρες και το ποτάμι κατά μήκος του. Ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής 26 Ιουλίου με χορτοκοπτικά, τσουγρκάνες ενώ αφού ανέδειξαν τον περιβάλλοντα χώρο, έβαψαν και τα κάγκελα όπου υπήρχαν.

Βεβαίως αυτή η κίνηση εκτός από πολλούς υποστηρικτές, βρήκε και πολίτες οι οποίοι διαφώνησαν, όχι με την εθελοντική δράση αλλά με την έλλειψη δράσης των ιθυνόντων. Ωστόσο, οι σύλλογοι έκανσν και εξακολουθούν να κάνουν αυτά για τα οποία έχουν δημιουργηθεί και συνδράμουν όπου τους ζητηθεί.

Συγχαρητήρια σε όλους.

ΧΡιΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΦΩΤΟ: Τάσος Μπούας (πρόεδρος Συλλόγου Άφρας)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!