Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Έκρηξη σε γραφείο τελετών στο κέντρο της πόλης – Στάχτη έγινε η επιχείρηση (pics-video)

Νέα ενημέρωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα  της Αστυνομίας για την υπόθεση του εμπρησμού της επιχείρησης στο κέντρο της πόλης τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν έχουν εντοπιστεί από τος Αρχές γκαζάκια που να προκάλεσαν την έκρηξη, όπως είχαν στην αρχή ως σοβαρή υποψία, συνεπώς ψάχνουν να δουν πως προκλήθηκε η έκρηξη. Έχουν ήδη συλλέξει οπτικό υλικό από εξωτερικές κάμερες καταγραφής από γειτονικές επιχειρήσεις ωστόσο δεν έχουν κάτι ξεκάθαρο έως ώρας(13:00) πέραν μιας φιγούρας, την οποία και αναμένεται ν αναλύσουν. 

 

Αρχική ενημέρωση

Ένα απίστευτο περιστατικό προκλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 05:00 όταν ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών ενημερώθηκε για φωτιά στο κτίριο που στεγάζεται η επιχείρησή του στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Σαρόκο. Σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkyrasimera πρόκειται για εμπλρημό από πρόθεση ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, αφού η επιχείρηση στεγάζεται σε ισόγειο πολυκατοικίας. Από τύχη δεν εξαπλώθηκε η πυρκαγιά και δεν υπήρξαν θύματα. 

Σε επικοινωνία του @kerkyrasimera με τον ιδιοκτήτη, το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησε κανείς είτε από τους ένοικους της πολυκατοικίας είτε περαστικός. “Το μαγαζί θα ξαναγίνει, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η υποδιεύθυνση Ασφαλεάις διερευνά΄την υπόθεση ενώ βρίσκεται σε αναζήτησή οπτικού υλικού από εξωτερικές κάμερες καταγραφή της γύρω περιοχής.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!