Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: “Έφυγε” ο Γιάννης Καλαϊτζόγλου – Πότε η κηδεία

“Έφυγε” σήμερα από τη ζωή, ο συμπολίτης μας Γιάννης Καλαϊτζόγλου. Ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και ενεργός κυρίως στην πολιτιστική ζωή του τόπου, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο Γιάννης Καλαϊτζόγλου, ήταν ο ιδρυτής του πολιτιστικού συλλόγου “Οι Φαίακες” στη Θεσσαλονίκη και ο διαχειριστής της διαδικτυακής σελίδας “Κερκυραϊκός Πολιτιστικός Ορίζοντας”. Επίσης, είχε δημιουργήσει την ομάδα “Οι φίλοι των Tαμένων”. Λάτρεψε την Κέρκυρα, όπου επέστρεψε σε αυτή τα τελευταία χρόνια, καθώς ζούσε στη Συμπρωτεύουσα.

Προσωπικά, όταν ξεκινούσα τη δημοσιογραφία και είχα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, μετά τα φοιτητικά μου χρόνια, ζήτησα συνέντευξη καθώς τότε ήταν πρόεδρος του Συλλόγου “Οι Φαίακες”. Όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά κάλεσε όλα τα μέλη του Συλλόγου με μεγάλη του χαρά να μου μιλήσουν, δίνοντας μου φωτογραφικό υλικό και δημιουργώντας μια μικρή εκδήλωση, τιμώντας φυσικά στο πρόσωπο μου την Κέρκυρα. Από τότε (2005) έως και σήμερα, διατηρήσαμε μια συνεργασία στα πολιτιστικά δρώμενα και μια φιλική σχέση στο πλαίσιο της αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού. Πάντα ήταν δίπλα μου ό,τι και αν χρειάστηκα να ρωτήσω. Μάλιστα αρθρογραφούσε τακτικά στην “ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ”.

Την είδηση του θανάτου του, έδωσε η μια εκ των δυο αγαπημένων του θυγατέρων, η Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου, η οποία είναι. αντιπρόεδρος στη διοίκηση του Νοσοκομείου. Η ίδια έγραψε: Ενας υπεροχος ανθρωπος, συζυγος, πατέρας και παππούς ο Γιάννης Καλαιτζογλου, εφυγε σημερα. Αγαπούσε πολυ τη ζωη και τους ανθρώπους….και τον αγαπησαν και αυτοι. Τωρα ταξιδεύει στο φως….με τη σκεψη μας παντα μαζι του….και τις ομορφες στιγμες μας… μαζι μας… (Κυριακή 18/9/2022,ωρα 5.00′ στην Υ. Θ. Παναγια Ελεουσα Ποταμού)”.

*Η διεύθυνση και το προσωπικό του @kerkyrasimera και της “Κ.Σ.” εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!