Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αγιασμός στην Φιλαρμονικη «Ομόνοια» και βράβευση του Πρωτοπρεσβύτερου Κοκκινόπουλου

Τελέστηκε σήμερα Κυριακή, ο καθιερωμένος Αγιασμός στη Φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια». Παράλληλα, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί, βραβεύθηκε για την προσφορά του στην φιλαρμονικη ο π. Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Κοκκινόπουλος, π. Εφημέριος στο Γαστούρι.

Στην τελετή, μεταξύ των άλλων, παραβρέθηκε και ο βουλευτής Κέρκυρας Στ. Γκίκας ο οποίος απένειμε το τιμητικό βραβείο, όπως και του Σπύρου Βασιλάκη, Κερκυραίου  της διασποράς, που έλαβε την διάκριση του «Ευεργέτη» της Φιλαρμονικής.

Ο κ. Γκίκας, δήλωσε τα εξής: «Ως μέλος της Φιλαρμονικής Γαστουρίου, εύχομαι υγεία, καλή μουσική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και συμμετοχές σε μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις. Άλλωστε σε λίγους μήνες η «ΟΜΟΝΟΙΑ» συμπληρώνει 125 χρόνια ζωής με σημαντικότατη προσφορά στον τόπο μας!»

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!