Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ανακοίνωση και συλλογή τροφίμων υπέρ του “Χαμόγελου” από τον Συνεταιρισμό Ιδιοκτητών Ραδιοταξί & το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας

Ο Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας & το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας «Ο Ταξιάρχης» εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους στο φημολογούμενο λουκέτο της δομής του Χαμόγελου του Παιδιού στους Μαγουλάδες Κέρκυρας.

Τα Διοικητικά Συμβούλια, οι Ιδιοκτήτες, το Προσωπικό καθώς και οι οικογένειές μας στεκόμαστε αρωγοί στον πολυετή αγώνα της δομής για το δικαίωμα στη αξιοπρέπεια αυτών των παιδιών.

Η διαφύλαξη της παιδικής ψυχής είναι το ύψιστο καθήκον μας ως άνθρωποι και αυτήν καλούμε να υπερασπιστούμε.

Στα πλαίσια ευθύνης μας και όπως πράττει ο κλάδος κάθε έτος,  συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία μας (Εθνικής Λευκίμμης 11) την Τετάρτη 21/12/2022.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!