Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Για δεύτερη χρονιά “Η Βασίλισσα της Ομορφιάς” ξανά στο Δημοτικό θέατρο

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η θεατρική παράσταση “Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ” του Μάρτιν Μακ Ντόνα από την Κερκυραϊκή Σκηνή στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, κατά τον περσινό Χειμώνα, έρχεται ξανά για δεύτερη χρονιά!
Η συγκλονιστική αυτή παράσταση, σε σκηνοθεσία Νότας Δαρμανή, ανεβαίνει ξανά στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου με εννιά παραστάσεις τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.
Συγκεκριμένα, όλοι όσοι την είδαν και θέλουν να την ξαναδούν αλλά και όλοι όσοι δεν πρόλαβαν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση από τις 27 έως τις 31 Οκτωβρίου και από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου στις 21:00. 
 
Προπώληση εισιτηρίων: ticket box τηλ. 2661027400  και στην είσοδο του Δημοτικού θεάτρου πριν την παράσταση
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946102926 Σπύρος Δαρμανής.
 
 
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!