Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Διακριτική η περιπολία αστυνομικών στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης (video)

ΚΕΡΚΥΡΑ – Διακριτική είναι η περιπολία αστυνομικών στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, ενώ συχνές περιοπολίες κάνουν οι μηχανοκίνητοι αστυνομικοί στην παλιά πόλη της Κέρκυρας καθώς και οι αστυνομικοί με τα ποδήλατα.

Στόχος τους η πειθαρχία του κόσμου που κυκλοφορεί άνευ λόγου και παραβαίνοντας τους Νόμους και τα ειδικά μέτρα που έχουν ληφθεί προς αποφυγήν άσκοπων μετακινήσεων. Δεν είναι σκοπός των αστυνομικών η επιβολή προστίμων γι αυτός και μέχρις ώρας έχουν περιοριστεί σε συστάσεις. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και πρωτόγνωροι γι αυτό και καλό θα ήταν να συνετιστούμε όλοι και να συνεργαστούμε στο μέτρο του δυνατού, χωρίς υπερβολές από καμιά πλευρά, ούτε των Αρχών ούτε των πολιτών.

Δεν έχουν διάθεση τιμωρητικού χαρακτήρα τα μέτρα, δηλώνει  ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας Γιώργος Κωστάντης ενώ τόνισε πως υπάρχει συνεργασία με τους πολίτες και γι αυτό τους ευχαρίστησε. “Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών  εκτός λίγων εξαιρέσεων κυρίως καταστήματα που έχουν λειτουργήσει ενώ δεν θα έπρεπε. Υπάρχει από σήμερα κλιμάκωση των αστυνομικών ελέγχων με σκοπό την προστασία των πολιτών.  Πρέπει να κινηθούμε μόνο για τις απόλυτες ανάγκες μας και εμείς είμαστε εδω για να εξυπηρετήσουμε και είμαστε δίπλα στους πολίτες όχι μόνο για να τους ελέγξουμε αλλά και για να τους βοηθήσουμε”, κατέληξε.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!