Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Δυο αεροδιακομιδές, μια διακομιδή και δυο τροχαία σε λίγες ώρες

Σε πολλά περιστατικά επενέβησαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ σε λίγες ώρες την Τετάρτη, αφού κλήθηκαν σε περιστατικά που αφορούσαν δυο αεροδιακομιδές, μια διακομιδή με σκάφος του λιμενικού, και σε δυο τροχαία με τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του @kerkyrasimera, πραγματοποιήθηκε μια διπλή αεροδιακομιδή ασθενών με καρδιολογικά προβλήματα, μια διακομιδή με πλωτο του λιμενικού που αφορούσε σε χειρουργικό ζήτημα, καθώς και δυο τροχαία ατυχήματα. Το πρώτο ατυχήματα έγινε Επί της Εθν. Λευκίμμης πριν το πολυκατάστημα παιχνιδιών, ανάμεσα σε δυο αμάξια και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ατόμου, καθώς και ένα ακόμη με μια οδηγό δίκυκλης μηχανής, η οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι, καθώς κινούνταν από Τρίκλινο προς Άφρα. Για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, η οδηγός έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Τα συμβαντα είναι πολλά καθημερινώς και ακόμα δεν είμαστε στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι είναι ίσως μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, η πρόσληψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ, καθώς οι διασώστες δεν επαρκούν για τα τόσα συμβάντα, πολλά εκ των οποίων γίνονται σε ταυτόχρονο χρόνο. Το ζήτημα δεν έχει κλείσει και εμείς δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μπροστά σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα και στα αιτήματα των εργαζομενων του συγκεκριμένου κλάδου 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!