Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Δωρεά επαναχρησιμοποιούμενων στολών covid-19 στο ΕΚΑΒ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στον αγώνα που κάνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας να βοηθήσουν όλους όσοι έχουμε ανάγκη και δη, τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί με τον ιό covid-19, θέλησε να συμβάλλει ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος  Μαζης- ιδιοκτήτης της καφετέριας «Ζαμανφού» δωρίζοντας προστατευτικές στολές covid-19.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου εργαζομενων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, είναι η εξής:

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ο αγώνας όλων μας είναι δεδομένος με τις δυσκολίες να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Πάρ’ ολα αυτά η αγάπη και το ενδιαφέρον των πολιτών για τους ανθρώπους που μάχονται νυχθημερόν για την υγεία μας, είναι πραγματικότητα. 
Ευχαριστουμε τον Κωνσταντίνο Μάζη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Ζαμανφού» για τη δωρεά 12 επαναχρησιμοποιούμενων στολών προστασίας COVID-19”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!